träning!


Good times

Hahah "sjöng jag rätt nu?"
'
Linda försöker få dörren att stängas perfekt..

you can be sure that it will only get better

Det var ett tag sedan jag skrev något så jag lär väl skriva någon när jag väl är hemma. I onsdags så grillade vi hemma hos mig jag Matilda, Matilda, Cajsa och Lovisa, dagen efter åkte jag och hämta/köpte en cykel i Avesta och på kvällen cyklade jag och Linda några mil.. Jätte mysigt!! I lördags så åkte jag till Fagersta och spelade träningsmatch mot Västanfors och på kvällen så hoppade jag på cykeln och drog hem till Mattan och spenderade natten där, fast även många timmar i en bil. Dagen efter upptäckte jag något hemskt.. hade fått punka på min jävla cykel!! va fasen liksom.. hahah Dom senaste dagarna (måndag-onsdag) har jag tillbringat med Cajsa!! Sköönt att värmen är tillbaka! Nu drar jag och Linda med Johan och kollar på derby Husby- Säter!! :)
vi är så fula <3

I hoped you’d see my face and that you’d be reminded

Regnig dag? Ja. Har legat i sängen hela dagen och kollat på O.C, ska nog fortsätta att göra det fast har massa grejer som jag måste fixa men det känns inte så himlans kul att gå ut i det här vädret.. Menmen får väl ta på mig regnjackan och gå upp mot stan senare när jag har hittat orken. I lördags så åkte jag och Matilda ut till Fia en stund, det var trevligt :) Igår så umgicks jag med Cajsa, längesen!! Vi kollade på bio, satt ute i regnet och pratade, åt massa gott och tittade på vm-finalen. Nu när vädret sviker så kan jag ladda upp massa bilder :)
Ge mig den härliga värmen tillbaka!!!
Jag och Linda hade en fight i alice stuga.
najs va?
Innan vi hade blivit blöta
fint väder :)

This too shall pass.

Göteborg var super bra! Längtar redan tillbaka men förhoppningsvis så dröjer det inte så många veckor tills jag är tillbaka. Kommer massa bilder senare. Torsdagen tillbringade jag med Matilda i Borlänge, vi kollade på fotboll såklart! Fyfan vad man längtar tillbaka på cuperna man var på när man vara mindre, ville också vara med :( Vi hade det i alla fall trevligt där, på kvällen drog jag till vasaliden och tränade! Idag har jag varit till Hemköp och jobbat som vanligt, nu är jag så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen, men ska snart till Matilda och ha lite chips och dipp kväll, det är våran grej!! Imorgon blir det jobb igen... Sen får vi se vad som hittas på!

Dagens inköp, mihihi

Militärgröna converse!! <3<3<3<3 så himla fina, bästa köpet.. älskar dom av hela mitt hjärta
update: köpte ett par shorts, ett par jeans och ett jätte fint linne idag!! (onsdag)

Linda åker Lisebergsbanan

Hahahah


Godmorgon Linda

Hahah Linda i början...


let it go, lalalala

Igår fastnade vi med tåget i en och en halv timme och missade vårat sista byte i Katrineholm och fick lov att åka tåg till Norrköing för att sedan och buss i en massa timmar till Göteborg. Vi skulle ha varit framme Strax efter tre men vi var framme halv åtta. När vi kom till Göteborg så letade vi på Robins lägenhet och gick sedan och handlade, gick fel först men efter att Robin förklarat vägen lite bättre så var vi framme! Det hade varit jätte fint väder hela dagen men sen när vi kom ut mataffären så såg vi att det hade börjat ösa ner med regn och det blev bara värre och värre, hahah tur att vi har sett det roliga i allt i alla fall! Idag kan jag säga att vi i alla fall har tur med vädret! ;) Just nu lyssnar vi på bra musik och ska snart dra oss mot Liseberg! Idag kan inget stoppa oss! Ha det bra från Göteborgslovers number one!
orkar bara ladda upp några webbcam bilder nu! kommer massa andra bilder senare! :)

GÖTEEEEEBOOOOOORRRRG

Har precis gjort första bytet och sitter på första klass på ett tvåvåningståg, chill!! Linda ligger och sover.
15.20 kommer vi fram till Göteborg då ska vi försöka leta på Robins lägenhet, kan bli rätt spännande när vi inte har skrivit ut någon karta. Ha det så bra det ska vi ha! puss på alla kompisar :)
Calvin Harris – Bounce - Feat. Kelis (Radio Edit)

do you like to see me broken

..and why do i still care

me love göteborg

Känner mig glad för en gång skull!! Har precis bokat tågbiljetter till Göteborg, Så på söndag drar jag och Linda till Götet och bor i min brors lägenhet och stannar tills på onsdag. Robin är dessutom i Borlänge då så vi är all alone! FY SATAN VAD KUL DET SKA BLI!!

i go for mine

Sitter och lyssnar på Kanye West på hög volym och epilerar benen, smärta heheh!! Senare ska jag ut till Alice stuga med tjejerna om Alice bara kan svara!
Kanye West – All Of The Lights
Kanye West – Touch The Sky - Radio Edit
Kanye West – Stronger
Kanye West – POWER
Kanye West – Heartless
Kanye West – Gold Digger
Kanye West – Runaway
Kanye West – Love Lockdown
Kanye West – Good Life
<3<3<3<3<3 loooove!!! Way out west!!!!! :)

RSS 2.0