chill

image description
Idag var en sådan dag då man verkligen inte kunde ta sig upp i sängen, den bara drog i mig när jag försökte ta mig upp och sa åt mig och stanna. Så blev det också. Huvudvärken befann sig även i mitt huvud. Började dagen med lite chokladbollar och en bra film. De senaste timmarna har jag varit ute och gått och pratat en massa med Cajsa, jag kom hem ifrån den långa promenaden med chips och dipp!!! Nu ska jag mysa. Puss på er!! måste även säga att Cajsa är bäst <3

Shopping

Tog en tripp till borlänge efter skolan med Matilda, tog sällis med Linda och Julia upp och även hem! Kan säga att en hel del pengar brändes :( vågade inte kolla mitt kontoutdrag när jag var klar.. Nu får det fasen vara slut shoppat för ett tag!!!! Linda och Matilda följde sedan med mig hem och myste lite till Idol. Fick med mig det på bilderna nedan men även en väska, ett par skor, en ring och ett iphonefodral.
Imorgon blir det lite partaj hos Ida, kommer nog bli superduper kul!!! :D:D

Instagram


delad glädje är dubbel glädje!

:D

at the end of all your lines

image description

who will love you?

Det var ett tag sedan jag skrev något här, men nu så tyckte jag att det var dags! Har fullt upp med massa plugg hela tiden, nu vill jag bara ha lov! Har även blivit ett år äldre under veckan :) Tänkte ladda upp massa bilder eftersom jag inte orkar skriva vad jag har haft för mig med denna helg har jag spenderat mestadels med Linda, Alva, Elin, Alice & Matildorna! Har kollat på massa hockey, ätit mat, spelat med andra ord och badat badtunna! :)

här kommer en bildbomb från 1 oktober :)




några sudiga bilder från den här helgen..


hahah snygg limpan <3
Birdy – Skinny Love
<3

förra lördagen


RSS 2.0