: D


alealejandrooooo

Blev inte speciellt mycket sömn inatt. Kom nyss hem från träningen. Vet inte vad jag ska göra av den här dagen måste nog städa mitt rum iallafall. Vet inte heller vad jag ska göra resten av lovet, vill göra något kul, men svårt att göra något kul när alla ska bort!!!

we could have had it aaaaaaaall

Sov hos Cajsa tills idag och var i kupolen igår och köpte lite kläder. Nu är jag med Matilda och snart kommer Linda. :-------------)

<3

Oskar Linnros – Vilja Bli
Erik Hassle – Are You Leaving
Veronica Maggio – Jag kommer
Albin Gromer – Här inne hos mig

bilder från dagen


Vilja bli - Oskar Linnros

Hade matteprov idag och det gick bra och vi fick även veta vad man fick på nationella svenska läsförståelsen! Ligger i sängen med huvudvärk och försöker få lite skolarbeten klara vilket går sådär. Imorgon ska alla nior och åka skidor i g-berg, kul :-)

It feels like i'm all the way back where I belong

Jobbig dag.. jobbig vecka. Kom hem från träningen för ett tag sedan och fan vad trött jag kommer vara imorgon men känns som den här träningen verkligen behövdes. Kul att man har matte prov på onsdag och att jag inte kan ett skit. Skulle vilja vara där Alva och Elin är nu, det skulle vara så skönt.. dom har det bra dom! Nu ska jag försöka sova, godnatt! :-)

För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Slutade med att vi gick till Viktor en sväng igår, sen följde jag med till ishallen men var inte där så länge utan jag gick tillbaka till Viktor där Matilda var ;> Idag gick vi och kollade på innebandy, en tråkig match.. hedemora vann med 15-2 tror jag. Har sovit hela eftermiddagen så är jättehängig nu.. fast måste till skolan imorgon eftersom jag har dålig närvaro. Ska försöka plugga lite nu eftersom jag inte gjort det under helgen. ORKAR INTE...

19 februari

Kollade på hockey med Matilda och sen åkte jag på träning, fast den blev inställd var bara fem stycken där! Åkte hem till Mattan nyss och vi funderar på hur vi ska göra, om vi ska stanna hemma eller gå ut? vi får se hur vi gör!


Take only what you need from it

Kul att jag gick upp halv åtta idag och trodde att jag hade jätte brottom åker till skolan halv nio och kommer på när jag går in i skolan att jag har sovmorgon till tjugo i tio, hur fan lyckas jag glömma det?? har aldrig hänt förut "typ" ;) Fick iallafall stå i caféterian i en timme så jag hade något att göra, fick en macka och festis av Kenneth som tyckte synd om mig för att jag var ledsen, hahah! Efter skolan så fika jag med tjejerna på wiernan för att säga hejdå till Elin och Alva. Har nog lagt upp mot 300kr på fika den här månaden, inte bra men vad ska man annars lägga pengar på om man inte shoppar :) Efter fikat så gick jag och Alva till thaien och åt innan hennes träning, jätte trevligt hade vi! Fan vad mycket jag skrev om mat nurå. Imorgon ska jag, Matilda och Linda sova i Viktors lägenhet för sista gången innan den ska säljas :( vi som haft det så trevligt där, fina minnen! :D Hoppas ni får det bra i thailand alva och elin!! ♥

when i'm down can you pick me up?

Gjorde dumlekakor igår så sitter och äter på en nu. Satt i caféterian med Linda hela dagen, skönt att slippa alla lektioner även fast jag skulle behöva mer närvaro! Har bestämt mig att jag nog ska gå gymnasium här i Hedemora ändå, blir så dyrt om jag ska flytta och lägger hellre dom pengarna på något annat! ;)

mums på kakan

i'm watching you breathing for the last time

Har varit i Gävle på cup i helgen åkte ur i kvartsfinalen, men med lite mer tur hade vi kunnat gått till Semi! Gjorde illa mig på andra matchen på lördagen så kunde inte spela alla matcher heller :( hade iallafall jättekul! Idag var det volleyboll tunering, kom fyra så det var väl rätt bra, och nu känns det som jag håller på att få nackspärr, inte bra!!
snygga!

why so tired????

Vart en fika på wiernan men Linda och Matilda efter skolan, längesen sist ; ) Ska försöka städa lite på mitt rum och sen åka till Cajsa och sova där, vi gå upp runt sex imorgon .. guu så skönt!

Dag 02 - Fyra bilder som gör mig glad

sommarkvällar <3
HEHEHE ORKAR INTE GÖRA NÅ MER PÅ LISTAN!!!!!!!1

bra dag!

Lite utav tbs i den röda byggnaden!
Mums, fika på coffeehouse by george!
Åkte till Uppsala imorse med Elin, vi gick till TBS och kollade runt och var med på några lektioner! Efteråt gick vi runt på stan tills våra fötter var helt döda, då gick vi och fikade i någon timme tills tåget skulle gå med hopp om att vi skulle kunna få sova på tåget, när vi kom på tåget var det såklart fullt och vi hade inte bokat platser så vi fick stå/sitta på golvet till Sala. Sen satt vi brevid tre negertjejer som prata på sitt språk skit högt, fan vad damp vi fick på dom hahah. Har verkligen ångest över hur jag ska göra nu, vet inte om jag vill flytta, men skolan verkar så jävla bra!
Har precis skrivit klart tre sidor om kina, man skulle egentligen skriva fem sidor, men palla? Ska iaf sova nu kommer vara as trött imorgon när vi har nationella i svenska 3 timmar? och kommer inte komma på vad jag ska skriva med min dåliga fantasi!

Bilder från helgen

mys fredag!!
lördagen/söndagen spenderades hemma hos miranda! : D

latmask

Bra städat... känner mig stressad av någon anledning så jag bara slängde in alla kläder i garderoben där får dom ligga tills imorgon när jag orkar vika ihop det. Elin och Linda sov hos mig igår och vi myste med tacos, mums! Ska snart till Cajsa, sen på innebandymatch och träning! see yaaa

Dag 01 - Två saker jag längtar efter

Längtar efter dom varma sommar dagarna/kvällarna och glass på lappens, mhm sommar <3

see it feels bad now but its gonna get better

Har haft feber och huvudvärk sen igår, jag hoppas det är bra imorgon så jag kan gå till skolan.
Längtar tills lördag
Längtar tills onsdag nästa vecka när jag och Elin ska till Uppsala
Och längtar tills nästa helg när vi har cup i Gävle!
...men längtar inte till tisdag och torsdag nästa vecka när vi har nationella i svenska och jag har inte ens hunnit läsa genom häftet för att jag inte varit med på någon av de lektionerna..

tio dagar
Dag 01 - Två saker jag längtar efter
Dag 02 - Fyra bilder som gör mig glad
Dag 03 - Två personer som betyder mycket för mig
Dag 04 - Fem bilder från minnen 2010
Dag 05 - En bild som är från när jag var liten
Dag 06 - En bild på mitt/mina syskon
Dag 07 - En bild som är över ett år gammal
Dag 08 - En rolig bild
Dag 09 - En barndomsvän
Dag 10 - Min favoritplats



the middle

Linda tyckte att jag skulle uppdatera, hon tyckte att jag hade skrivit för mycket om fotboll på senaste tiden hah.. Ligger i soffan med världens fetaste hår och ska snart gå ner i duschen och efter det ska jag försöka ta tag i mitt liv och plugga lite, men jag vet ju hur det kommer bli med det! Längtar iallafall jäääätte mycket till helgen! då ska vi ha kul ;)
Colbie Caillat – Bubbly - Acoustic Version
tröttnar aldrig på den!

RSS 2.0