Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

I torsdag så åkte jag, Cajsa, Miranda och Jessica upp till falun och inhandlade lite saker. Fredagen blev grymt bra, så jävla roligt var det!! :D I lördags åkte jag och mattan ut och kollade på min brors match, jävligt spännande var det! Husby vann med 5-4. Idag har jag varit i Mora och spelat match, vi vann med 2-0.. så himla skönt att åka hem med en vinst när man åkt så långt! Sitter och väntar på min thaimat.. 40 min skulle det ta för att det var så mycket folk där.... Kommer bilder från fredagen snart :)

nananananananananana ey

Har jobbat lite med Alva efter skolan, tvättade lite partytält ;-) Efter att vi jobbat i nästan 3 timmar så försökte vi komma på något vi kunde äta, det blev pizza till slut! Nu ska jag snart ut på en promenad med Matilda, hon tvingar mig även fast jag har gått så jävla mycket idag!! :( Nu ska jag byta om.. GE MIG LITE SOL OCH VÄRME!!!

Lappens

Ska snart röra på fläsket och gå till lappens med matildorna och äta lite glass!
GUUD VAD GOTT DET SKA BLI, MMMMH MUMS MUMS.. STACKARS DEN SOM INTE FÖLJER MED. VEM SÄGER NEJ LIKSOM? om inte linda.. KOMMER SITTA FINT DET HÄR. SKA NOG TA EN KULA HALLONSORBET EN KULA SMULTRON OCH EN KULA DAIM TROR JAG. SEN SKA JAG OCH MATTAN H TA EN POWERWALK. HEJDÅ hör av dig om du ångrar dig

Lördagen


Dreams, that's where I have to go

Igår hade jag match mot Gustafs U. 2-2 vart det, lite surt eftersom vi var värda att vinna matchen tyckte jag. Idag har vi orienterat med skolan på brunnsjöberget, fasen vad jobbigt det var! Jag, Matilda och Gustav hittade 9 kontroller och någon 25 poängare.. lite lost var vi ett tag. Det gick iallafall bättre än förra året när jag och Alice tappade bort lappen när vi skulle springa till målet! ;-) Kvällen spendras nog på lappens med massa glass!
Grattis bästakompisen!! :) bara ett år kvar till körkortet och allt som hör till nu!!!!!!! ha en jättesupermegabäst dag <3

my babe


Hittade en söt bild på datorn i skolan. hhiihiho


pw

UT OCH GÅ MED MATTIE
ps. orkade inte vända på bilden

Give me everything tonight

tja längesen!! Helgen var bra om man räknar bort söndagen!! Lördagen var riktigt rolig!! Igår gick jag, Linda, Matildah, Matildae och Alvisen till munken och var där hela kvällen och myste. Jag och Linda tog vårat första dopp! Idag gick jag till skolan för att göra nationella del C i matte, kunde fan ingenting.. Jag och matildorna gick och köpte fika på wienan och satte oss i solen i några timmar. Snart ska jag gå till mattan och så ska vi gå ut och gå en vända innan jag ska iväg på min träning!
Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything

gaaaaaaaaah

Jag har för mycket att göra!!!!!

HAHAHAHAH DÖÖÖÖR. var på ica alldeles nyss med linda hon utmanade ödet och skulle försöka kasta en burk med beasås i korgen som hennes pappa höll i, såklart missade hon och beasåsen splashade ur... fyfan vad kul det var!

Bilder från lovet



RSS 2.0