fuck..

Jag som hade blivit så brun när vi var i fjällen, nu har jag börjat flagna lite här och där i ansiktet, kommer vara vitfläckig i hela ansiktet snart, bajs :( I tisdags så hade vi grillkväll hos mattan! Igår när vi vakna gick vi ut och satte oss och solade senare gick vi upp på stan och åt mat. På kvällen var det träning och efter träningen så var jag med Cajsa, längesen sist! Imorse så gick jag upp tio i åtta :( .. för att ta halv nio bussen till borlänge med Alva, Linda och Matilda, kom nyss hem och ska snart iväg på träning!

They wanna kick us out

Har nyss varit och klippt mig det vart kort och ljust, men det växer väl ut någon gång i livet! Snart ska jag ta mitt pick och pack och traska hem till Matilda. Ikväll ska det grillas!!!

Påsklov!

Hej. Åkte upp mot Funäsdalen klockan åtta imorse med Linda och mamma! Vi har inte gjort något speciellt idag bara varit ute och gått och ätit chips, godis, kakor, läsk osv.. Känns som om det kommer bli rätt mycket sånt under helgen. Imorgon ska det bli sol, då ska vi sola hela dagen och bli bruna!!! Vi har sett björnar och renar!! Fett coolt med björnar.

hahahah vi är så fula <3


älskar dig matilda! du vet att vi alltid finns här för dig <3
önska du var här med oss nu
!

träning :):):):)


Bilder från förra veckan

chillin in da caféteria
linda sitter vid datorn
vi hade kul på nattinnebandyn i fredags!! speciellt när folk ramlade
trötta
åkte till sala och tittade när laget spelade och åkte hem och var med Alva, Alice och Linda!
THAIMAT <3
mums
blev lite bränd i ansiktet
blå himmel!!! <3

underbart väder!


hallihallå

Hade nationella i engelska, uppsats idag. Det gick väl som det gick, jag hann inte riktigt skriva klart slutet. När jag kom hem från skolan hade jag även fått brev från tbs i gävle att jag premilinärt kommit in på skolan, så lite sugen blir man ju fast jag vet inte vad jag vill. Var iväg på en rolig träning, hem en sväng och sedan tillbaka till vasaliden för att kolla på herrarnas match med Cajsa och Jessica! Har fått två stora myggbett på benen som kliar som bara den! Nu ska jag kolla på BB och sova, sovmorgon imorgon! :-)

bring me up, bring me down

Hallå blorren! Helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig, hade tänkt att jag skulle plugga gärnet så jag slapp ha ångest över allt jag inte har gjort i veckan men så blev det inte! I fredags var jag med Matilda på dagen och kvällen spenderades med Linda på La gondola! På lördagen så följde jag med laget till Avesta och kollade på en stormig match åkte hem och åt grillat för första gången iår(!) och på kvällen gick jag hem till Mattan och sov över där. På söndagen gjorde jag inget speciellt förutom att jag och Mattan gjorde världens godaste sallad! Idag har jag varit i skolan as usual och har tränat nu på kvällen, ovanligt rolig träning också, fast hade varit ännu roligare om vi var många fler som tränade! Nu ska jag baka chokladbollar och kolla på BB! :-D puss
åhå, snart så är det sommar igen <3

there’s no one here at all

Tjabba! Sitter här och taggar tills imorgon då det är nationella i engelska! Hade tänkt att jag skulle ut med hundskrället för ett tag sen men så woops så slockna alla lampor ute! Har iallafall överlevt snart en hel vecka i skolan och har även fått börja träna lite igen! :) I helgen blir det nog lugnt, mest plugg! Nu ska jag kolla på BB och sen sova, Godnatt! Jag och Calle nu på kvällskvisten, puss på dig sötkorven ♥
Avicii – Malo - Adrian Lux & Flores Remix
låten vi lyssnar på, på varje spanska lektion!!! :D

äter choklad, livet leker.


hihi dont kill me

snygga? lite då
Helgen var bra! akropolis, god mat, trevligt sällskap och ishallen.. osvosv ;) Kollade på träningen med Matilda idag och resten av kvällen har jag skypat med henne! Hade även hemkunskapsprov idag som gick åt helvete eftersom jag inte orkat öppna boken och pluggat, men det var ungefär så för hela klassen så spela roll! Nu ska jag sova, GODNATT! :-)

Blood bank - Bon Iver

Klockan är redan halv fyra, det enda jag har gjort idag är att jag har suttit i min säng med datorn i knät och ätit kexchoklad. Hoppas kvällen blir bättre, men det blir den! Igår åkte jag hem till Cajsa på kvällen där jag, Cajsa och Jessica kollade på film, Flickan från ovan och åt massa onyttigt. Efter att vi hade sett filmen så skulle jag gå hem runt ett var klockan, gick och tänkte att någon gick bakom mig hela tiden så jag gick skit fort, kul om någon såg mig :)

RSS 2.0