Nytt från Göteborg


HAahah ni måste kolla på det här!

Hahahah.. så himla söta och sjuka!

Göteborg-Lördag

Inlägget som publicerades nyss skulle lagts ut igår, men det kom tydligen aldrig ut. Idag har vi städat den gamla lägenheten och fått ordning här i den nya! Har också varit i Bäckebol köpcentrum. Ätit och kollat runt lite, köpte bara ett mobilskal. Resten av dagen har jag sovit eftersom febern har varit på besök igen, men det är jag ju van med nu. Skulle behöva något som gjorde mig frisk eftersom inget värkar hjälpa, för jädra jobbigt det här. Nu börjar det lukta mat här, muummamummamums! Mat är ju trots allt det bästa som finns!!!!! Kisses to you all.


Göteborg - Fredag

Befinner mig i Robin och Malins nya lägenhet i Göteborg. Har hållit på att flytta och packa upp grejer från den gamla lägenheten. Har även varit på nordstan och shoppat lite. Fick med mig en ny vinterjacka, ett par jeans, ett linne, en kofta och sedan lite små saker. Har invigt pizzerian här nedanför tidigare idag och jag och mamma åt på en dyr restaurang på vägen ner, ingen hitt!! Billig mat är fan godast ändå! Imorgon ska vi fortsätta att försöka få ordning här och gå på julmarknad på Liseberg. Mysig helg, precis vad jag behöver!

vi är förlorare jag och du


good times, mhm

Hahahah, åh! Saknar detta. Fyfan vad kul vi hade!! Funäs&Göteborg, hjärtahjärta

Nytt!


So what if I break down?

Fick panik halv nio i morse när jag trodde att klockan var halv åtta, då var det full fart in i duschen. Sedan skulle jag hitta mitt bankkort också, och det, DET var inte det lättaste. Tog mig hela 27 minuter att hitta det, det låg i en vante. Nu är mitt rum en röra, har vänt ut och in på allt. Efter skolan hoppade jag och Elin på tåget till Borlänge. Det var 50% på allt på bikbok, det kunde inte vi missa! Nu är jag lite fattigare, men några klädesplagg rikare. Nu ska jag sjunka in i pluggetsvärld igen. Jag hatar skolan och allt som har med det att göra för tillfället. Vill flytta, byta skolan och bara börja om från början. Önskar att jag hade tagit skolan lite seriösare från starten, men nänä. FML.

Bilder

Några bilder från dem tre senaste helgerna. Först några från fotbollsavslutningen:

Hos Ida:
och till sist några få bilder från halloween..



pjuuh

så jävla jobbigt

Hallå!!

Ifall någon vill köpa new body av mig så är det bara att höra av sig till mig, jag säljer mer än gärna! Bara så ni vet :)


RSS 2.0