So hold me when I’m here

Har nyss varit upp på stan och inhandlat ett par nya fotbollsskor och benskydd! Nu ska jag fara vidare och kolla på min träning :)
carlos <3
Update: Heheh jag och Cajsa blev intervjuade och fotograferade av Sören som skulle ha det till något fotbollsrepotage i någon tidning. Vi måste vara sämst i världen på att vara seriösa på kort tillsammans! ;)

GODNATT

Har skrattat hela kvällen åt ingenting, det är härligt!
Jag har ätit thaimat, det var gott!
Har gjort upp lite planer inför helgen, det kommer bli kul!
Jag och Matilda har skypeat i en och en halv timme nu, det är kul!
Imorgon måste jag till skolan och göra ett nationellt prov som dom andra tydligen hade gjort idag, hade ingen aning om det eftersom min lärare inte sagt något om det, aja det går väl som det går.
hell yeah! :-------) <---

to late

Stannade hemma idag pga huvudvärk och ont i halsen. Kom precis hem från Cura har fått akupunktur i ljumsken, låret och knät, fyfan det gjorde så jävla ont!! Har en bristning i ljumsken så jag får inte träna på en vecka och säkert inte spela match på tre veckor om det inte blir bättre :( Nu är min huvudvärk värre också.. ingen kul dag! Just nu skulle en fet godispåse sitta fint...

forever can never be long enough for me


övertrötta


BILDER


Reaching forward

Åkte till kupolen igår en sväng med Linda och bror och senare mot kvällen kom Alva och hennes syster och hämtade mig. Vi åkte till hemköp och köpte lite mat som vi sedan lagade och åt hemma hos alva innan Linda och Matilda kom. Resten av kvällen spenderades i Alvas kök med massa prat, musik och skratt! Idag åkte jag ut till dräcke och var ute och gick i solen, efter det så åkte jag med Johan och kollade på fotboll, Husby-Hedemora. Ikväll ska jag bara ta det lugnt eller kanske sova hos Mattan! :) Kommer bilder från kvällen när jag laddat in dom, snart alltså.

who says i can't be free?

Insåg nyss att jag missa att det var 39kr/kg godis på ica :( men jag får väl köpa godis på marknaden imorgon istället.. Imorgon så ska jag fredagsmysa lite med Alva och Linda och resten av helgen vet jag inte vad jag ska hitta på eftersom det inte blir någon match för min del på söndag :( dummajävlacp ljumske!!! Vill ha sommar nu och sommarlov och slippa skolan, orkar inge mer nu!

Nikola Sarcevic – LOVETRAP
James Blunt – Carry You Home
Fightstar – Hide And Seek
City and Colour – Sensible Heart
Vapnet – Kalla Mig
Ingrid Michaelson – Keep Breathing
Amy Deasismont – Underneath Your Clothes
goa låtar!!

låt den gå låt den gå låt den aldrig stilla stå

den enda bilden från kvälln!!!!!!!

all in ba


never felt like this before

Vann matchen idag med 5-1 och inga avbytare hade vi, jävligt skönt känns det nu även fast man knappt kan röra sig. Sitter hos Cajsan nu och har halvsovit i några timmar, snart ska vi börja fixa oss och sedan fara vidare till Ida!

woah woaaah rock your body comon everybody

cajsa hela helgen!!!!! tagga cajsa ;););)
Inna – 10 Minutes - HI Def Radio Edit
btw fattar inte hur jag kan ha så många läsare nu förtiden, min blogg är ju inte speciellt kul.. men aja roligt iaf :D

my heart is refusing me

Längtar till fredag
Längtar till lördag
Helgen blir bra!!

LOL ASG ROFLMAO

Idag frågade Matilda mig om julafton kunde vara på fredag den trettonde. Lite kul tyckte jag.

oh la la, ooh la la don’t ever want this to be over

Har varit i Valbo och shoppat idag! Jag, Matilda och Emilia såg Big brother Cilla och hennes "hunk", hahah fyfan vad chokade vi blev hon verkade vara precis som hon är i programmet! Eftersom jag aldrig lägger upp bilder på det jag köper så tänkte jag göra det så det blir lite roligare att läsa. Knäppte dock inte kort på småsakerna jag köpte inte så kul att se kanske! ;)



upprörd

sitter i viktors lägenhet med matilda alva gick nyss. vi kollade precis klart på melodifestivalen. HATAR ALLA SMÅ TJEJER SOM RÖSTAR PÅ ERIC SAADE FÖR ATT HAN ÄR SNYGG OCH SJUNGER SOM EN BÖG!!! imorgon ska jag till valbo och shoppa och sen kanske kolla på min träningsmatch........

fredagsmys+lördagsmys

gårdagen var bra! Efter skolan och lite stek på sjön så åt jag, Elin, Linda, Alva och Alice på akropolis och tog sen senaste bussen ut till Alva och spelade spel och badade badtunna! Ska snart åka till vasaliden och kolla på Husby- Bullermyren med Cajsa, sen får vi se vad vi hittar på senare :)

Why is everything, with you so complicated?

Rätt skön dag gick och åt pizza till lunch och efter skolan fika vi lite med glass, bullar och HALLONSAFT, älskar hemmagjord hallonsaft måste vara den bästa saften som finns!!!! <3 Imorgon så ska jag fika igen på wiernan med mattan och kanske någon mer? ;) Ska snart träna mina ben och min rygg som jag har så jävla ont i, värre än någonsin.. Jag vill och se Rihanna i höst, ska förhoppningsvis boka biljetter i veckan :D

are you leaving

Dom senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt. Hade tänkt att jag skulle plugga nu när jag hade tid för det men plugga kan jag göra i skolan inte när man väl har lov! Gick och solade med Linda för ett tag sedan och när jag kom hem städade jag min garderob, nu är det ordning och reda. Fast en del kläder var försvunna, antar att jag glömt bort vem jag lånat ut dom till! Nu ska jag snart sova så jag kommer upp imorgon, längtar redan tills det blir helg igen..
Simon Jenkins – Just A Dream - Supersweet Edit

SÖTAST!!!!!


fina dagar

Var i romme igår med Linda och Matilda, var superkul :D Somnade klockan sex igår så har sovit femton timmar, skönt, har bara legat i soffan med datorn hela dagen och har lite ångest för att jag inte gjort något vettigare.
FAVORITEN <3

RSS 2.0