gott nytt år


nyår 

who you are

Sov hos mattan gick upp tidigt och gick och mötte Cajsa vid ishallen och åkte vidare i en proppfull buss till Borlänge! På bussen hem träffa jag Alice så gick av vid ishallen och kollade på lite hockey med henne och alvie. Imorgon får jag inte heller någon sovmorgon för då ska jag och träna klockan elva hm varför så tidigt? :(. På torsdag blir det mer shopping med Linda i Valbo! åh på fredag nyår :-D
City and Colour – What Makes A Man
Jessie J – Who You Are
Ron Pope – Good Day
Rihanna – Fading
Albin Gromer – Så Månge Gånger

body in a box - city and colour

Var på tredje narnia filmen igår med Linda och Alva. Efter filmen följde Elin med oss, vart en promenad till donken för att äta lite fast när vi väl var där var vi inte så hungriga. När vi kom hem så spelade vi Smart ass, hahah kul spel! Även fast jag förlorade.. fast fick lite revansch idag! Senare på kvällen/natten gick jag Elin och Linda och träffade Hampus och Cajsa och jag var med dom ett litet tag innan jag gick hem till Alva igen. Vaknade upp hos Alva runt halv tolv och gick hem lite senare. Nu ska jag snart på middag hos familjen Karls. Senare ikväll ska jag kanske umgås med Linda.
hahahah
pigga cheyer!!!

it's christmas time

Har haft en mycket bra julafton hittills fast har fortfarande ingen julkänsla men antar att den har växt bort eller något eftersom jag inte har haft julkänsla på några år.. Men har iallafall fått en ny dator, parfym, hårgrejer, pengar, en snygg datorväska till min dator och lite andra onödiga saker :D Nöjdast av alla är nog Calle med alla hans paket. Imorgon blir det bio och grejer med Alva och Linda, mys! Nu ska jag kolla om det går någon bra film på tv! God jul!

så hääääär tråkigt har jag...



blev inget hemma hos alva så nu sitter jag här inne på mitt rum och dör. vill att tiden ska gå lite fortare nu så det blir imorgon så slipper jag sitta här och dega.

bildbomb













dan före dan före dopparedan


:---)

Himla skönt med lov och himla skönt att jag får en dator på fredag, har varit utan en för länge nu. HEHE
Imorgon ska jag bada badtunna ute hos alva, wiho sen är det julafton och sen är det lördag <3 älskar att få paket!!!1

jenny

white blank page


sweeeeeeeet

oleoleolelleleleelelellellle

vilken tur att vi inte bokade finalbiljetterna till idol eftersom olle inte gick vidare :)

RSS 2.0