daylight

bubben (L)

häääähäh

man kan inte ha det tråkigare än mej, och inga planer har jag över lovet heller ....

what did you say?

JULLOV :dD:Dd:d:d:D:DDDDD
blev mys hos elin med linda alice och alva!

betygen fick vi också igår:
Bild: G
Engelska: VG
Hemkunskap: VG
Idrott: VG
Matte: VG
Spanska: G
Biologi: VG
Fysik: VG
Kemi: VG
SO: G
Slöjd: G
Svenska: VG
Teknink: VG

kunde ju vart både sämre och bättre
nu ska jag ut och gå med calle i typ 20 minusgrader, mysigt . . . . .


stockholm <3


tåg,ballerinaskor,shopping,mat,idol,vinkningar, skrik, vågen, dvärg, calle, erik, kääändisar, tacobar, chiken burrito utan hot sås, chilla i skåp, trötta, <VÄRLDENS GODASTE CHOKLAD NÅGONSIN3, turister, dalmål,stockholmare,papegoja,toa, julklappar, soffa, sova, ååååh massa. Så jävla kul måste göras om! :-D

ALVA ELIN LINDA <3

globen

det blir!!! :-D
på fredag tar jag elin alva & linda tåget ner till sthlm, IDOL FINALEN <3
sen sover vi hos pölvs syster och åker hem på lördag kväll! wiiiho
erik vs calle

today

snyggt

så lättttt

Helgen var inge kul värdelös kan man nog säga. IDAG var jag hos tandläkaren hade inga hål eller nått fast jag har en mjölkistand kvar hahah, Efter det var dagen tråkig fast lite kul och spännande på sina håll, höhö ->damp&krossadruta<- YEAH BABY. På idrotten var det volleyboll på hög nivå fast jag och alice kom inte i lika lag som matte och linda på tuneringen, så vi kan inte klä ut oss till de dom vi tänkte, dumma martin :-[ På slöjden så orkade jag inte jobba, så jag spelade in videoklipp med kameran, mycket kul om man har tråkigt. EFTER skolan så gick jag och linda hem till linda och chilla  och åt pannkakor och stekt ägg .. = gött!!

!!!!!!hoppas så här jävla mycket!!!!!!!







åååh

tog svinsprutan igår, och spelade fotboll första gången på väldigt länge. har inte sovit något inatt för den där sprutan har skit ont i huvudet och min arm har svällt upp så jag är ganska biff på den. Men det blir nog att gå till skolan imorgon ändå! och på fredag blir det antagligen idre, suuuug vad tråkigt jag kommer ha det, om inte jag hittar någon som vill följa med!?

RSS 2.0