Hjälp

Vore ju jävligt snällt om ni kunde hjälpa mig att bestämma vilken av klänningarna jag ska ha på nyår! Såå vilken tycker ni att jag ska ha den första eller den andra?! :)

we better die young


en fet bomb med bilder från 2011!

Okej jag varnar er för sjukt jävla mycket bilder, SJUKT MYCKET!
De nyaste bilderna känns ju onödiga att ladda upp så det hoppar jag, tog bara massa bilder ur arkivet. När jag tänker efter så har 2011 varit riktigt jävla bra, fast även dåligt på sina håll ibland men det bra har ändå tagit över. Påsklovet, våren, sommarlovet och början av hösten har varit awesome! Åhå känner på mig att 2012 kommer bli riktigt bra, speciellt sommaren eftersom jag har svårslagna planer över den. Nog om 2011 nu. Nu ska jag sova, GODNATT KOMPISAR!

LOL

Skulle säga till Linda att jag tycker att det ser bögigt ut med killar som har tungpiercing men istället vart det " Jag tycker det ser så bögigt ut med pungpiercing". Hahah. Laddar väl upp en sexig bild också.

dont go

Har sovit nästan hela dagen och nu kan jag inte somna, FETT JOBBIGT!!! Nu tänker jag räkna får tills jag somnar, hoppas det funkar. Godnatt!!

3-4 December

jävla busungar vi är!
<3
Hade gjort ett aaaas långt inlägg för någon vecka sen men batteriet tog slut i datorn så att allt försvann. Så lägger upp några mobilbilder från förrförra helgen. En oplanderad men rätt så lyckad helg!! :D

Den Svenska Björnstammen - Svalkar Vinden

Det finns en annan sida, det finns någonting jag aldrig ser , men jag vill inte veta vad för därifrån syns längtan mer, men om jag tar mig från en sviken dröm och hit igen så kanske jag kan känna meningen med tystnaden
Den svenska björnstammen – Svalkar vinden

RSS 2.0