brottning/fys/styrka <3<3<3
Okej... nu har jag varit med om det jobbigaste träningspasset hittills i mitt liv, jag känner redan nu hur träningsvärken har börjat komma! Skapligt stark man kommer bli efter dom här veckorna! Rätt skönt att ha träningsvärk ändå... : )

lördag

Har varit på fotbollsavslutning. Började med bowling, tänkte att jag skulle försöka slå cajsa men icke.. kom nog sist av alla för jag fick bara 130 poäng på två serier.. hahah SÄÄÄÄMST. Hann även med att kolla på herrarnas innebandymatch som dom vann. Lite senare åt vi mat på halvan, det var gottigottgott muuums! Nu ska jag snart hem till alven med limpan och ha det trevligt :D:D:D:D:D
David Guetta – Who's That Chick ? (Feat. Rihanna)
Rihanna – S&M


hahahahahahah fan vad pinsamt................

nu åker jag snart hem till cajsa och käkar godis!!!!!!!! <3
hahahah gammal bild..... : )

:( bajs :'(

har klippt mig. mitt hår är nu kort, tjockt och fult!!!!!! fast det är inte slitet och det växer väl ut så småningom... och sen så skulle jag färga mitt hår igår en aning mörkare fast det vart såklart en aning grönt så försökte få bort det också, så nu är jag inte så ljus i håret längre! hahah fattar inte hur jag kan må dåligt över mitt hår, fan vad töntig jag är. aja helgen blir bra iaf....... för jag har ju världens bästa vänner :) :) :) :) :) :) :)

last rider

Tog lång tid innan jag kom upp från sängen idag. Till lunch var det någon av alla panbiffar som finns i skolan och det gillas inte!!! Så jag, Linda och Matilda gick och åt pizza, inte för att det är speciellt ovanligt att vi gör det. Resten av dagen var väl lika seg som vanligt fast martin var sjuk och det var bra fast mindre bra att jag inte fick något gjort! Nu har jag varit och åkt skidor fast jag blev stum i benen efter 2,5 km kan bero på att jag inte åkt sedan jag slutade för några år sedan, så jag åkte hem och sprang runt haggårn istället! Nu hade jag tänkt att jag skulle färga håret, får väl se om det blir grönt eller inte! :)

Kanye West – Runaway - Explicit Version

<3



aaaah nana whats my name, whats my name, whats my naaaaaame?

frågetecken ?

hej. . . ska jag färga håret mörkare?!?!? svara fo helvede!!!! : )

who's da man?



sjuan <3


Miike Snow – Animal
Daniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

little lion man

?

starry eyed

Åkte till Valbo med mamma idag och gick lite på Ikea och köpis. Köpte en tröja,sjal, ett par adidas byxor och lite saker från Ikea. När vi ändå var ute och körde så åkte vi upp till Falun och kollade efter en väska, köpte en som får duga tills jag hittar en bättre! Snart kommer Linda och vi ska ha lite fredagsmys med idol, film och massa gottgott :D
carlos : )
calle när han var som sötast och tjockast, klumpen <3

svart vitt och allt däremellan


det var jag

I söndags var jag på dalalagsträning i Borlänge. När vi hämtade upp Ida i Säter kom jag på att jag hade glömt mina fotbollsskor och benskydd hemma (HAHAH det värsta man kunde glömma....)  som tur var fick jag låna ett par skor av Ida på första träningen sen kom mamma upp med dom till andra träningen. När jag kom hem åkte jag å Cajsa och köpte godis, chips och cola sen kollade vi på flickan i jordkällaren, sen sov vi jätte länge på måndagen. Sen gick vi ut och gick runt hela hedemora. riktigt ovanligt att vi rör på oss!!1 resten av måndagen gick väl åt till att spela robot unicorn attack HAHAh. Idag har jag iallafall försökt att städa mitt rum, gav upp efter ett tag. Snart kommer Linda och vi ska kolla på lite hockey med Matilda.
Familjen – Det Var Jag

RSS 2.0